juridic dana 
	    	Utilizator

juridic dana 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Va rog sa ma ajutati si pe mine.care este limita maxima de a indemnizatiei de crestere copil?In cazul profesiilor independente se calculeaza in functie de declaratia de impunere d la administratia financiara pe 12 luni inainte de nasterea copilului? Ce fac daca in declaratia estimativa am o suma , dar , ulterior am castigat mai mult? Trebuie sa fiu si cu plata asigurarilor de sanatate la zi pe cele 12 luni, sau nu conteaza la calculul indemnizatiei? Multumesc
~ final discuție ~
 miruna_albu	                   

Buna seara,
Sunt angajata cu CIM pe perioada nedeterminata de la 01.07.2009. Din 01.10.2009, angajatorul a luat masura diminuarii timpului de lucru de la 8 ... (vezi toată discuția)
	                    miruna_albu	                   

Buna seara,
Sunt angajata cu CIM pe perioada nedeterminata de la 01.07.2009. Din 01.10.2009, angajatorul a luat masura diminuarii timpului de lucru de la 8 ... (vezi toată discuția)

carmenciu	                   

Beneficiez sau nu de indemnizatie de crestere copil pana la 2 ani daca am 12 luni lucrate dar incadrata cu contract cu jumatate de norma? (vezi toată discuția)
	                    carmenciu	                   

Beneficiez sau nu de indemnizatie de crestere copil pana la 2 ani daca am 12 luni lucrate dar incadrata cu contract cu jumatate de norma? (vezi toată discuția)

ancadaniela75	                   

Daca realizez  venituri impozabile succesiv 12 luni inainte de nastere, adica lucrez cu contract de colaborare pe drepturi de autor, mai trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
	                    ancadaniela75	                   

Daca realizez  venituri impozabile succesiv 12 luni inainte de nastere, adica lucrez cu contract de colaborare pe drepturi de autor, mai trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)