Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Angela D 
	    	Consultant resurse umane

Angela D 
	    	Consultant resurse umane	    

Gabriel George Mocanu 
	    	Consultant resurse umane

Gabriel George Mocanu 
	    	Consultant resurse umane	    

Beneficiez sau nu de indemnizatie de crestere copil pana la 2 ani daca am 12 luni lucrate dar incadrata cu contract cu jumatate de norma?
~ final discuție ~
 gab.	                   

sunt angajat din 07.03.2009, sotia naste  in jur de 05.02.2010. dupa lege martie2009 e considerata luna intreaga(am mai mult de jumatate lucrata) iar ... (vezi toată discuția)
	                    gab.	                   

sunt angajat din 07.03.2009, sotia naste  in jur de 05.02.2010. dupa lege martie2009 e considerata luna intreaga(am mai mult de jumatate lucrata) iar ... (vezi toată discuția)

alexxadavyd	                   

:O
punea cineva mai devreme problema daca perioada de realizare a veniturilor profesionale pentru deschiderea dreptului la concediul de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
	                    alexxadavyd	                   

:O
punea cineva mai devreme problema daca perioada de realizare a veniturilor profesionale pentru deschiderea dreptului la concediul de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)

ramona s.	                   

va rog foarte mult! am o intrebare si nu am gasit raspuns la ea la aceleasi subiecte de pe forum. daca sunt angajata cu contract individual de munca pe ... (vezi toată discuția)
	                    ramona s.	                   

va rog foarte mult! am o intrebare si nu am gasit raspuns la ea la aceleasi subiecte de pe forum. daca sunt angajata cu contract individual de munca pe ... (vezi toată discuția)