avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Când pot iesi la pensie nerevizuibil
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Când pot iesi la pensie nerevizuibil

Sunt pensionata cu gradul 3 din 2009 am vechime 30 ani si 5 luni am 4 ani si 11 luni grupa 2 şi am vârsta de 58 ani .Când pot iesi nerevizuibil ? pe 2 noiembrie am comisia .Vâ multumesc .
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:57, 13 Octombrie 2017
Vă referiți la revizuirea capacității de muncă de către Comisia de expertiză`?
Rugați medicul expert când vă prezentați în 2 noiembrie să vă dea decizie medicală nerevizuibilă, deoarece mai aveți puțini ani și ieșiți la pensie de bătrânețe (limită de vârstă).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie medicala nerevizuibila dana-buzuriu dana-buzuriu buna ziua! apelez la dvs pentru mama mea care este nascuta la data de 24.01.1958 si este pensionata medical cu gr II la datta de 24.05.2012, cu un stagiu de ... (vezi toată discuția)
Revizuire anuala a pensiei de invaliditate nicolae63 nicolae63 Am fost pensionata gradul 3 de invaliditate. In decizia medicala comisia a decis si termenul de revizuire-1 an. INTREBARE:Conform noii legi de pensionare, ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate nerevizuibila Olex Olex Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: O salariata de sex feminin nascuta 27.06.1956, angajata in 06.02.1973, pensionata pe caz de boala gr ll de la data ... (vezi toată discuția)