avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu unui bibliotecar comunal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu unui bibliotecar comunal

Buna ziua,As dori sa stiu cam cit este salariu unui bibliotecar comunal angajat in 1990(deci cu o vechime de 27 de ani)doar cu studii medii. Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Brenduza , utilizator 17:14, 28 Martie 2018
Uitati-va pe site-urile bibliotecilor judetene din tara, care la 30 septembrie 2017 aveau obligatia publicarii listelor cu nivelul salarial in plata, si regasiti-va functia. macar orientativ, ca un nivel salarial fix nu exista pana nu va fi implementata total legea salarizarii.
BIU"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de bibliotecar cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Lucrez ca bibliotecar comunal din 1996, (am venit in biblioteca prin transfer), am studii superioare, trepte, gradatii le am pe toate, ce ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului din studii medii in studii superioare bibliotecar i dragomir angela dragomir angela Buna ziua, sunt bibliotecar I ,cu o vechime de 15 ani, incadrata cu studii medii, anul acesta am terminat facultatea, as dori sa stiu daca anul acesta mi se ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca Oana_Pascu Oana_Pascu Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta: doresc sa concurez pentru un post la nivelul Casei Judetene de Pensii si, printre conditiile de ... (vezi toată discuția)