avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM neincheiat societate inactiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM neincheiat societate inactiva

Situatia este urmatoarea: un salariat al unei firme declarata inactiva, dupa neplata salariului pe mai multe luni, a renuntat sa mai munceasca in aceste conditii si a plecat, dar fara a avea posibilitatea de a obtine acte sau decizie de incetare a contractului de munca (firma este din Bucuresti, iar locul de munca era in Bacau). Numerele de telefon nu mai sunt valabile, sediul firmei pare sa nu mai existe, etc. La noul loc de munca, intrucat are varsta peste 45 ani, ar fi nevoie de toate aceste documente legale care atesta incetarea CIM, pentru a se obtine subventia de la stat.. Cum se poate proceda in acest caz?

Alte discuții în legătură

Neplata salariului, un mic ajutor! alex26brasov alex26brasov Stiu ca sunt inca o persoana, intre multe altele, care se confrunta cu asemenea problema, dar o sa expun si eu situatia in care ma aflu. Sunt absolvent de ... (vezi toată discuția)
Revenire concediu crestere copil - angajatorul sugereaza gasirea unui alt loc de munca! darkone darkone Buna seara, Sotul meu urmeaza sa termine concediul de crestere copil pe 4 martie....a sunat la sediul firmei si acestia nu prea au vrut sa vorbeasca, i-au ... (vezi toată discuția)
Dreptul de munca P-I P-I doresc sa stiu ce pot face in situatia in care acum un an de zile am lucrat in cadrul unei companii la care am demisionat prin demisie de comun acord. ... (vezi toată discuția)