avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer de Intreprindere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer de Intreprindere

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie:
- urmeaza sa transferam un nr de angajati a o alta societatea, toti angajatii au fost notificati conform legislatiei cu 30 de zile inainte si toti au semnat; problema este urmatoarea, una dintre angajate urmeaza sa intre in concediu medical 08 (prenatal) inainte de data transferului.
Putem sa punem in aplicare transferul daca angajata este in CM 08? sau trebuie sa asteptam sa termine cm-ul plus perioada de CIC?

Multumesc frumos

PS.As avea nevoie de un raspuns argumentat deoarece pana acum parerile/sfaturile au fost cam impartite.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:01, 13 Octombrie 2017
Puteti sa o transferati ,intrucat nu o afecteaza cu nimic.
Sa intelg ca in aces caz nu se mai aplica sintagma : pe perioada suspendarii cim-ului nu se aplica nici o modificare - iar in cazul ei se schimba angajatorul (cei drept restul beneficiilor ramana aceleasi)?

Multumesc
In opinia mea, nu se aplica asa ceva ... este vorba despre transferul drepturilor si obligatiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare de catre o alta firma in timpul cic alexandraluiza alexandraluiza Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce presupune preluarea unei de catre alta firma? Ma aflu in Cic pana la data de 13.02.2015 si daca nu am fost de acord sa-mi ... (vezi toată discuția)
Concediul medical imediat dupa ccc pana la 2 ani mirusaby mirusaby Buna ziua, angajata care trebuia sa vina maine 06.09.2011 la serviciu, dupa ccc. a venit sotul ei astazi si a adus cerere pentru reînceperea activitatii dar ... (vezi toată discuția)
Plata bonus pro rata in prenatal - statut activ sau inactiv in cele 126 zile? bernadette.denes bernadette.denes Buna ziua! Urmeaza sa intru in prenatal din luna mai si am urmatoarea speta: nu vor sa imi plateasca partea variabila din venit (30%, sub forma de bonus ... (vezi toată discuția)