avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua. In urma cu 7 ani am deschis un PFA care in timp a acumulat datorii si majorari la datoriile respective. PFAul ui i-a fost suspendata activitatea in urma cu 1-2 ani. Ingrijorarea mea este ca este deschis pe adresa parintilor, unde am locuit si eu de altfel. Ii poate afecta pe ei asta, executat silit sa fie apartamentul sau ceva? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:10, 16 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca apartamentul nu este pe numele dvs., nu aveti de ce sa va faceti griji.
Parintii ar trebui sa se ingrijoreze?
V-am raspuns mai sus. Daca parintii sunt giranti, atunci da, se pot ingrijora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare credit negarantat astelean astelean Daca poate cineva sa-mi raspunda. Am acumulat mai multe credite la diferite banci prin intermediul cardurilor de credit negarantate cu nimic, decat cu ... (vezi toată discuția)
Credit nerambursat alex03 alex03 Buna ziua. Tatal meu a imprumutat acum cativa ani o suma de 18 000 RON de la o anumita banca din care a inapoiat doar 2 000 RON. De ceva timp incoace ... (vezi toată discuția)
Plata sultei fara termen simona nicoleta simona nicoleta buna ziua!in noiembrie 2007, in urma unui proces ex concubinul meu a primit in 50%din apartamentul meu(cumparat pe numele meu) cu obligatia la lpata sultei X ... (vezi toată discuția)