avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Despre credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Despre credite

Buna ziua,as vrea sa va rog sa ma indrumati ce sa fac,am un imprumut in franci elvetieni pe care nu mai pot sa-I rambursez (am ramas fara loc de munca) .
Dupa cum stim cu totii francul elvetian a "urcat" enorm in ultimii ani.
Am inteles ca este posibil sa se faca chiar si o revenire la valoarea la care era acesta in momentul imprumutului .(adica sa platesc ratele la cursul la care se afla francul la data imprumutului ).
Este adevarat ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Lucia Pascaru , Avocat 10:30, 13 Octombrie 2017
Da, se poate face o acţiune prin care să solicitaţi convertirea in lei a conventiei de credit la cursul de schimb valutar CHF-RON de la momentul incheierii contractului, restituirea dobanzii calculata abuziv, restituirea comisionului de administrare, nulitatea absoluta a celorlalte clauze abuzive.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia tribunalului galati zenitnove zenitnove va rog daca ma puteti ajuta cu Decizia Tribunalului Galati cu denominarea. Multumesc. (vezi toată discuția)
Credit la banca in franci elvetieni romulusc romulusc sunt in imposibilitate de plata din cauza diferentei intre cursul curent si cel din momentul contractarii imprumutului. Ce este de facut? (vezi toată discuția)
Credit franci elvetieni-posibilitate diminuare rate/credit mi_simonet mi_simonet odata cu cresterea cursului valutar al CHF, deja salariul meu este \"mancat\" de rata lunara la banca. am transmis bancii o notificare prin care imi declar ... (vezi toată discuția)