avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un salariu brut în luna căsătoriei?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un salariu brut în luna căsătoriei?

buna ziua, este adevarat ca in luna casatoriei angajatorul trebuie sa iti vireze salariu brut pentru ca esti scutit de taxe si impozite?
momentan am 4 locuri de munca si vreau sa stiu ce trebuie sa fac in cazul acesta. multumesc
Cel mai recent răspuns: eduardganea08 , utilizator 14:09, 13 Octombrie 2017
Nu este adevarat ceea ce ati afirmat , deoarece nu exista text de lege in acest sens.

va multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia de baza danabode danabode Buna Am o nelamurire in ceea ce priveste functia de baza. Sunt angajata la o societate comerciala cu un sfert de norma(2 ore pe zi), unde am un salariu ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit irinabacau irinabacau Daca in anul 2008 impozitul pe venitul realizat a fost de 1971 lei si am o asigurare de locuinta in suma de 45 EUR, ce trebuie sa fac pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Primire salariu valerius1510 valerius1510 Lucrez la doua locuri de munca (licee). La primul am cativa ani vechime, iar la al doilea numai de anul acesta (1 sept). Sunt in curs de a obtine un credit ... (vezi toată discuția)