avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie impozit 9500 ron
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie impozit 9500 ron

Matusa mea este bolnava de schizophrenia grefata. Mama(sora ei) si bunica au murit acum 10 ani iar EU am fost in detentie. Acum ia venit de la primarie o nota ca are de plata 9500ron si ca va fi executata silit. Ea are pensie dar fiind nebuna nu a stiut ce sa faca. La impozit figureaza si acum mama si bunica si EU. Credeti ca are vreo sansa sa I se recalculeze penalitatile si taxa de habitat tinanduse cont de starea ei??? Si Credeti ca e posibil sa ai ia casa sau ai pune poprire pe pensie???
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:03, 13 Octombrie 2017
Dacă mătușa nu figurează ca poprietar, nu-i va pune poprire pe pensia personală.
Executarea silită se va face asupra casei pentru care nu s-a plătit impozitul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme mostenire Keyla Keyla Buna ziua.Va solicit sfatul in legatura cu urmatoarele: cu 11 ani in urma bunicul meu a decedat,lasaind in urma o casa si un cont in banca.La succesiune s-au ... (vezi toată discuția)
Bună seara! ma numesc alexandru. am și eu câteva întrebări ... AlexandruC11 AlexandruC11 Bună seara! Ma numesc Alexandru. Am și eu câteva întrebări legate de o moștenire legata de o casa și teren mostenite de la mama mea, ea a murit acum 6 ... (vezi toată discuția)
Parte din imobil bliana bliana v-as ruga sa imi raspudeti si mie la o intrebare! Problema este urmatoarea: imobilul in care locuiesc este trecut pe bunicii mei din partea tatalui. Acestia au ... (vezi toată discuția)