avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Mail de la poliția cibernetică (cybercrime)
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Mail de la poliția cibernetică (cybercrime)

Buna ziua, tocmai am primit un email de la "CyberCrime" pentru ca am postat un anunt de vanzare pe un site/forum de comert online si sunt anuntat ca a fost deschis un dosar penal(pe care nu l-am gasit pe site-ul oficial), pentru "Spalare de bani" si "Evaziune Fiscala" si sunt rugat sa contactez un anumit email, procuroruldm@prtonmail.com
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

E mai mult decât probabil sa fie vorba de o încercare de înșelăciune acel email.

O zi buna.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acesta este mailul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Informatice DCCO - IGPR : cybercrime@politiaromana.ro. Ca atare domeniul in mailul primit de catre dvs. nu are nici o legatura cu organul de cercetare oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)
Frauda informationala pe net loredana291 loredana291 Buna seara, am lucrat pe internet la o firma unde erau inregistrate datele mele ca sa pot lucra, alaturi de datele firmei, de curand am aflat ca cineva a ... (vezi toată discuția)
Protectie consumator on line libra_y2005 libra_y2005 Buna seara, Va scriu din dorinta de a afla , de a primi , daca vreti , citeva sfaturi prin care sa ma protejez pe viitor de abuzurile ce pot aparea , atunci ... (vezi toată discuția)