avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe cladire

Sunt beneficiarul L 189/2000 .Locuinta de domiciliu are unic proprietar sotia mea. Conform OUG 46/2016, beneficiem de scutirea de impozit pe cladire si terenul aferent ei?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Iulian MANEA, Contabil
Cel mai recent răspuns: mmilea48 , utilizator 09:27, 16 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mmilea48 a scris:

Sunt beneficiarul L 189/2000 .Locuinta de domiciliu are unic proprietar sotia mea. Conform OUG 46/2016, beneficiem de scutirea de impozit pe cladire si terenul aferent ei?

Nu aveti cum sa baneficiati de scutire cat timp nu aveti bunuri in proprietate.
Locuinta a fost dobandita in cursul casatoriei? Daca puteti dovedi acest lucru atunci veti benefica de scutire.
Va multumesc mult. Da, l-am dobandit in timpul casatoriei. Ma ajuta raspunsul d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile sotiei supravietuitoare BescheaGeorgeta BescheaGeorgeta Buna ziua As vrea sa stiu daca sotia supravietuitoare a unei persoane persecutate pe motive politice, beneficiaza de scutire de impozit pentru locuinta. ... (vezi toată discuția)
Familia care are in ingrijire copil cu handicap ( asistent maternal) ... Doina000 Doina000 Familia care are in ingrijire copil cu handicap ( asistent maternal) este scutita de impozit pe cladiri si taxa rovinieta ,conform legii 448/2006? (vezi toată discuția)
Scutire de impozit daca am in ingrijire copil cu handicap accentuat Doina000 Doina000 Am in ingrijire copil cu handicap accentuat. Mi s a spus de la Primarie ca nu beneficiez de scutire impozit cladirea de domiciliu deoarece nu este pe numele ... (vezi toată discuția)