avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Excursie in Laponia cu minorii de Craciun prin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Excursie in Laponia cu minorii de Craciun prin suplinirea acordului celuilalt parinte de instanta

1) Excursie in Laponia ( in tara lui Mos Craciun, cum se zice) cu minorii de Craciun prin suplinirea acordului celuilalt parinte de instanta considerati ca este sau nu in interesul superior al minorului?

Excursia o va face parintele nerezident si va fi un dar pentru minore ( una are 11 ani, iar cealalta 8 ani ) dar si pentru ca are program de vizita de legaturi personale cu minorele, insa nu are data trecuta cu privire la Craciun.Este conventie notariala de divort si nu hotarare judecatoreasca.

2 ) Apreciati ca exista urgenta in raport de varsta minorelor pentru a se face excursia in Laponia in acest an?

V-as ruga sa imi raspundeti cat mai multi pe scurt cu, da sau nu, in functie de cum apreciati.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 11:28, 28 Septembrie 2018
Nu mai inteleg cine la ce se refera.
S-au finalizat toate procesele in timp util existand toate hotararile judecatoresti si absolut tot ce trebuia pentru iesirea din tara.
Minorele au refuzat insa plecarea.
Un final trist...dupa un deranj foarte mare...

Normal ca au refuzat plecarea daca rezidentul s-a impotrivit. Nu era clar?
Si ce copii neabuzati de o parte sau de alta refuza o calatoria in Laponia de Craciun?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta sotie nu-mi da declaratie notariala sa pot pleca cu minorul in vacanta. laurentiu1974 laurentiu1974 Buna ziua, Vrea sa plec cu baiatul in vacanta si fosta sotie nu vrea sa-mi dea declaratie notariala si imputernicire sa pot merge cu minorul in vacanta.Pot ... (vezi toată discuția)
Suplinire acord pt pasaport si iesire din tara cristinastoica876 cristinastoica876 Buna seara, Tocmai am intrat in posesia unei hotarari a unei ordonante presidentiale pt suplinire acord a celuilat parinte fiindu-mi necesara la ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara a minorului fara acordul tatalul? claudiuionescu75 claudiuionescu75 Buna ziua, Poate fosta mea sotie sa-l scoata din tara pe fiul nostru fara acordul meu? Precizez ca am divortat in 2010, inainte de aparitia legii privind ... (vezi toată discuția)