avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pentru permisul suspendați 2014 februarie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pentru permisul suspendați 2014 februarie

Am avut permisul suspendat in februarie 2014 pe o perioada de 30 de zile.in martie mia venit o recomandată prin posta dar eu nu am primit nimica si mau condamnat la 6 luni si 2000.de euro amenda.in cit timp vine prescripție si cînd se anulează toata aceasta problema.eu nu mai lucrez in italia.nu am mai facut nici o abatere pînă acuma
Ultima modificare: Luni, 16 Octombrie 2017
Stefanescu octavian, utilizator
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 13:43, 16 Octombrie 2017
Buna ziua,

Se intelege din mesajul dvs. ca amenda si condamnarea sunt aplicate in Italia. Daca da, atunci trebuie sa va interesati la cineva cu cunostinte legale din Italia. Pedeapsa aplicata in Italia se supune regulilor de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe fondul consumului de alcool babau99 babau99 buna sant ionica am avut un ghinion acum 2 luni mai exact pe data de 11 iunie am baut vreo 2 beri si 2 sprituri de vin si mam urcat la volan si am mers vreo ... (vezi toată discuția)
Se poate prescrie o pedeapsa cu condamnare ?? mnz1989 mnz1989 Buna,ma numesc Bogdan,sunt din Oradea,in anul 2007 am facut niste boacane,mai exact o talharie,si am primit 1 an 6 luni de inchisoare,doar cu suspendare,la 2 ... (vezi toată discuția)