avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta medicala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta medicala

Am urmatoarea situatie: un salariat a adus adeverinta medicala pentru ziua in care a absentat, ci nu certificat medical. Pot sa-l pontez nemotivat si sa-i aplic sanctiunea: Avertisment, conform Regulamentului Intern?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:29, 16 Octombrie 2017
Pentru ce sa-l pontati nemotivat ?

Din cate stiu , si s-a mai scris pe Forum, cu un astfel de document se pot motiva absentele de la serviciu ... intrebati si la Casa de Asigurari de Sanatate.
Ultima modificare: Luni, 16 Octombrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am sunat la Casa de Asigurari de Sanatate si mi-au spus ca nu se poate ca o adeverinta medicala sa motiveze absentele de la serviciu.
Din pacate , Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti este de alta parere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment scris pentru absenta nemotivata roda67 roda67 In cazul in care pentru o abatere disciplinara este dat avertisment scris pentru plecarea de la locul de munca fara aprobarea sefului si se decide si pontarea ... (vezi toată discuția)
Motivare absente utc utc Buna ziua, Am avut 2 saptamani internare cu copilul in varsat de trei ani, mi s-a eliberat doar o adeverinta din care rezulta ca am fost internata. Pe baza ... (vezi toată discuția)
Cum va fi pontat salariatul ? motivare ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la situatia urmatoare: - un salariat a avut niste probleme de sanatate, a lipsit de ... (vezi toată discuția)