avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... decizie de impunere 630
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

decizie de impunere 630

Buna seara.Am primit de la ANAF decizia de impunere 630 pentru plata CASS /2012.Sunt pensionar ,in acea perioada am lucrat pe baza unei c conventii civile.Conform decl.200,venitul meu anual a fost de 13680 lei.
Cei de la ANAF mi-au calculat CASS la un venit anual de 27360 lei si am de plata 1308 lei.Intreb, daca este corect sa platesc aceasta suma pentru un venit pe care nu l-am obtinut.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:14, 16 Octombrie 2017
Mergeti la unitatea ANAF cu actele doveditoare si se va face corectia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul cass platibilă din anii trecuţi georgescugheor georgescugheor Bună ziua ! Sunt pensionar din 1999 şi, bineînţeles, mi se opreşte din pensie atât impozitul, cât şi CASS. Din 2012 am lucrat ca PFA in regim de ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere formular 630 odishor odishor Locuiesc in Germania.Lucrez in Germania din anul 2000, Sunt si cetatean german si roman.Am primit de la ANAF o declaratie de impunere formularul 630 cu o suma ... (vezi toată discuția)
Regularizare cass MrDerpson MrDerpson Buna Ziua, Ieri am depus declaratia 200, iar astazi am primit in contul virtual de la ANAF decizia de impunere anuala pentru 2014 (regularizarea). Sunt ... (vezi toată discuția)