avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anulare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Anulare executare silita

Buna ziua,
Am deschis o contestatie asupra unui dosar de executare silita in urma careia am obtinut anularea executarii silite efectuate in dosar de executare si in plus, dreptul de a mi se restitui o suma de 300 ron drept cheluiele de judecata - onorariu avocat. Mentionez ca am achitat suma stipulata in acest dosar inainte de pronuntarea contestatiei. Am scris cateva e-mail-uri catre creditor/cesionar, in care le-am trimis o copie dupa hotararea civila si le-am cerut sa-mi inapoieze suma ceruta de ei la executare dar pana acum (dupa 15 zile de la prima trimitere) nu mi-au raspuns in nici un fel. Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat cum sa procedez in continuare si ce masuri pot lua pentru recuperarea sumelor.
Multumesc frumos,
Stefan
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2017
StefanMM, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Lucia Pascaru , Avocat 14:08, 17 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Sarut mana, Din pacate nu stiu, iar avocatul care m-a reprezentat nu este in tara. Daca am hotararea cum imi pot da seama?
Bună ziua, mergeţi cu hotărârea definitivă la un executor judecătoresc si acesta va executa silit suma de 300 de lei reprezentând cheltuieli de judecata, daca recuperatorul nu vrea sa o plateasca de bunavoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul admiterii unei contestatii la executare silita, ... Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian Buna ziua, In cazul admiterii unei contestatii la executare silita, cheltuielile de executare intra in categoria cheltuielilor de judecata ? Cu alte cuvinte, ... (vezi toată discuția)
Executare silita Manu Moldovan Manu Moldovan Buna ziua! Am avut o problema cu o firma de recuperari, care a dispus executarea silita a unui credit (prescris de altfel). Am depus contestatie in termenul ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)