avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer

Buna ziua! Lucrez intr-o institutie de stat formata din mai multe compartimente, fiecare compartiment avand birou Resurse Umane. Am fost transferat in interes de serviciu, dintr-un compartiment in altul, dar mi s-a cerut, de catre biroul de resurse umane din compartimentul in care am fost transferat, sa aduc si dosarul cu actele mele, care se afla in serviviul din care am plecat. Am rugat fetele sa imi faca o copie a dosarului, dar mi se spune ca nu e timp pentru asta. Ca mai dureaza. Va adresez o intrebare: e posibil, din moment ce transferul dosarului de la resurse umane dureaza, sa raman fara salariu? Ma gandesc ca, neavand dosarul cu toate actele, sa existe posibilitatea sa nu imi poata calcula noul salariu si, evident sa nu il incasez? Mentionez ca si functia este alta. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Rocada posturi Alina Gavril Alina Gavril Buna ziua. Lucrez la o institutie bugetara si ma confrunt cu o problema. De curand colega de la resurse umane a plecat prin demisie si fiind in ... (vezi toată discuția)
Serviciul intern de prevenire si protectie radlili radlili Intrebare: cate persoane trebuie sa faca parte dintr-un Serviciu? Cred ca exista o reglementare in acest sens, dar nu o cunosc. Se poate spune ca este ... (vezi toată discuția)
Condica de prezenta - delegarea atributiilor secretarului uat oanaelena79 oanaelena79 Sunt functionar public intr-o primarie mica si as vrea sa stiu daca se incalca atributiile de secretar: DE DOUA ZILE FARA SA FIM ANUNTATI, D-L VICEPRIMAR UMBLA ... (vezi toată discuția)