avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Formulare S1 pentru Italia
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Formulare S1 pentru Italia

Va rog frumos daca puteti sa-mi raspundeti cum pot avea un formular S1 pentru mama mea pensionata cu domiciliul in Bucuresti,care a fost diagnosticata cu mielom multiplu pe teritoriul italian internata in spital,farà posibilitate de deplasare in tara pentru cererea eliberari formularului.Eu fiica i-am facut residenza in Italia la adresa mea.Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:52, 18 Octombrie 2017
Detalii gasiti aici :
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modelul s1 Elus Elus Buna ziua,as avea nevoie de modelul S1 pentru mama mea ,pensionata in Romania, cu domiciliul in Italia. Se poate obtine acest model trimitand datele prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , soacra mea lucrează sezonier cu contract de munca ... FlorianVasile FlorianVasile Buna ziua , Soacra mea lucrează sezonier cu contract de munca in Italia . Ea a plecat in Italia la început de Decembrie 2022. Pe data de 21.12 a suferit ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)