avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Masa credala

Unde sa fac o cerere pt. a putea vedea cu ce suma sunt inscris la masa credala?(firma este in insolventa)
Cel mai recent răspuns: LucianLungu , utilizator 10:29, 19 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc.o zi frumoasa.
Dar daca fac o cerere catre tribunalul unde este dosarul, sunt sanse sa imi raspunda?
~ Conținut șters la cerere ~
VA multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creante salariale - masa credala YoAlle YoAlle Buna ziua, Angajatul trebuie sa depuna cerere cu salariile restante pe care le are de incasa pentru a fi inscris la masa credala ? Cum putem stii daca am ... (vezi toată discuția)
Angajat netrecut la masa credala in cazul insolventei unei firme anybodi anybodi Buna ziua, un cunoscut de al meu se confrunta cu o problema mai ciudata. Firma unde era angajat pana la sfarsitul lunii iunie (cand si-a dat demisia) platea ... (vezi toată discuția)
Ce reponsabilitati legale are administratorul judiciar fata de creditor mary_luk mary_luk Sunt creditor la o SC aflata in insolventa , m-am inscris la masa credala ,am participat la Adunarea creditorilor si de atunci nu mai stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)