Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
When e un exaltat care nu detine copii. De fapt, nu stiu ce detine. Se vrea un fel de Solomon..fara legi, sau nu ii inteleg altfel discursurile. Sa puna mana pe vreun concret...e dificil. Nici nu stie, nici nu vrea, nici nu poate.
Stie mama aia ce stie! In mintea dvs binele copilului e prezenta sau absenta dvs, punct! Metafore si adresari generice nu intelegeti. In schimb, vad ca va credeti Dzeu si restrangeti binele copilului la prezenta celestei dvs fiinte. Ii e bine copilului daca dvs sunteti prezent, ii e rau, daca nu sunteti. Ce simplu. Totul se reduce la dvs! Referitor la prezenta dvs dumnezeiasca nu ne mai intrebam ce-si doreste copilul, odata ce dvs va doriti "sa fiti prezent si implicat". Si ce sa vezi, mama e cea care nu lasa copilul sa aleaga, Sfanta Nascatore, ce delir. Mai ramane sa ne lamurim daca auziti si voci, in rest totul e clar.
ps: when ati cam sfeclit-o. Ati indraznit sa dati vreodata si in vreo privinta dreptate unei mame, sunteti etichetat pe loc drept un exaltat, fara copii, care nu stie, nu vrea si nu poate. Va dati seama cum arata un dialog cu astfel de oameni? Observati toleranta si deschiderea la o opinie diferita? Puteti anticipa sansa de a te intelege cu privire la copil cu asemenea personaje?
Da, binele copilului meu este legat de prezenta mea in viata lui