Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Fiind vorba despre doua drepturi, cel la legaturi personale si cel la vacanta, e la optiunea titularului drepturile sa le exercite in ce ordine si pe care doreste!
Nu stiu daca declaratia copilului se ia in considerare privitor la vizita.El a precizat ca tatal nu l-a vizitat de 2 ani si ca il suna foarte rar. Eu la fel.
Instanta nu a fost de acord cu audierea martorului meu considerandu-l inutil in cauza.
@ claudiu ..Pe asta m-am bazat si eu din moment ce nu-l cauta ...
am mai depus la dosar si o instiintare din vara cand solicitam acordul tatalui inafara programului de vizita si nici atunci nu a fost de acord cu iesirea copilului.
am facut tot ce am stiut pentru a demonstra reaua-credinta dar instanta a apreciat ca eu nu respect drepturile de vizita prin urmare "conduita mea este contrara dispozitiilor judecatoresti"
Nu putem sa-i dam inainte cu dreptul de vizitare de parca ar fi biblia vietii si ar tine loc de orice, eventual si de apa si oxigen.