avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cheltuieli scolarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cheltuieli scolarizare

Buna ziua! Un angajat al unei societati este detasat, pe baza de conventie, la o alta societate, si societatea la care este detasat il trimite la un curs de formare profesionala, platind aceasta scolarizare. Cum se poate fideliza acest salariat, in asa fel incat societatea la care este detasat sa nu fie prejudiciata in ceea ce priveste contravaloarea cursului si alte cheltuieli suplimentare pe care le suporta? Se poate face un act aditional la CIM? Sau cum se procedeaza?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: g.iancu , utilizator 13:09, 7 Octombrie 2009
Am si eu o intrebare:
Stie cineva daca a existat o lege care sa prevada faptul ca daca ai un numar de ani vechime intr-o meserie (o practicai fara sa ai calificarea necesara) puteai, fara acte, sa fii incadrat pe acea functie?
Intreb pentru ca un salariat angajat in 1988 ca strungar in baza unui certificat de calificare a lucrat de la bun inceput ca electrician si in carnetul de munca apare schimbata meseria in 1995, nefiind trecut actul in baza caruia s-a facut modificarea si neavand in dosar nici un act care sa ateste calificarea in meseria de electrician. Cum perosnalul de la RU s-a schimbat, nimeni nu stie nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare muncitor priceput dar fara calificare atestata atenastef atenastef [i]Buna ziua, Societatea noastra doreste angajarea unei persoane calificata in meseria de presator metale la rece. In urma anuntului s-au prezentat doua ... (vezi toată discuția)
Modificarea functiei in cartea de munca broskutza16 broskutza16 Buna ziua, Am cativa colegi care, desi au adus diplome de specializare (licenta in inginerie, economie etc), specializari conform postului de munca, si ... (vezi toată discuția)
Angajare 1961anastefan 1961anastefan Societatea doreste angajarea unei persoane calificata in meseria de tinichigiu industrial- COR 721304. S-a primit o solicitare (cerere+CV) la care persoana ... (vezi toată discuția)