avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Incompatibilitate consilier local si profesor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Incompatibilitate consilier local si profesor

sunt profesor si consilier local. am fost ales in consiliul profesoral pentru a face parte din consiliu de administratie din randul cadrelor didactice. totul a fost ok pana cand dupa vreo 2 saptamani , d-na director imi spune ca sut incompatibila, ca nu pot face parte din consiliu de administratie ca sunt consilier local. .am studiat legea 161/2003 si metodologia de organizare si functionare a consiliului de administratie dar nu am gasit incompatibilitatea. va rog sa-mi dati un raspuns legal. multumesc.
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator

Alte discuții în legătură

Consiliul de administratie sandarotar sandarotar Buna ziua! As vrea sa stiu un cadru didactic care nu este titular in invatatmant poate fi ales in consiliul de administratie? (vezi toată discuția)
Incompabilitate si conflict de interese 080668 080668 Directorul general cu contract de management la o institutie publica este incompatibil cu demnitatea publica(consilier judetean)??? Dar in conflict de ... (vezi toată discuția)
Consilier local vs functionar public bpsrm bpsrm un functionar public este ales consilier local....poate cere suspendarea raporturilor de serviciu pe perioada exercitarii mandatului de consilier local pentru ... (vezi toată discuția)