avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am titlu de proprietate .poate fii anulat dupa 3 ani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am titlu de proprietate .poate fii anulat dupa 3 ani de zile ?

Am obtinut titlul de proprietate , taxa de succesiune s a facut , iar acum am fost actionat in instanata pentru a anula titlul .mentionez ca suprafata pe care am mostenit o , este doar una dintre mai multe suprafete de la bunicul meu , iar acum unul dintre stranepoti vrea sa revendice aceasta suprafata , dar mai sunt si alte suprafete nerevendicate
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:42, 19 Octombrie 2017
Depinde, nu este exclus sa poata fi anulat titlul respectiv, depinde pe ce se intemeiaza nepotul. Pentru inceput revendica o singura suprafata, pentru ca procesele costa si se taxeaza la valoare, ulterior poate se mai gandeste si la alte supratete de teren de pe urma bunicului decedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire teren l18/1991 robioana robioana Ca nepoata a bunicului, in anul 2011 am intrat in posesia unei copii a titlului de proprietate emis in 1996 pe numele bunicului meu (decedat in 1969) pe ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate - succesiune aurelsmeu aurelsmeu Buna seara, Dupa 1990 se emit titluri de proprietate. Titularul era decedat, pe titlu sunt trecute 2 surori A si B, in viata la acea data. Nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme daewoo1 daewoo1 buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: bunicii din partea tatalui au decedat amandoi, au avut 5 copii din care mai traieste doar 1, ceilalti 4 fiind decedati, ... (vezi toată discuția)