avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Modificare diplomei superioare
Discuție deschisă în Viata in Italia

Modificare diplomei superioare

Am o intrebare....mam inscris la studii la conservatoriu de muzica din milano cu familia mea de copila...acum mam casatorit si vrea sa stiu daca este posibil sa continui studiile cu famila mea sau trebuie sa o schimb dupa cea a sotului...sicum ar trebui asta sa o fac....multumesc enorm
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:02, 22 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Incercati in primul rand sa formulati coerent intrebarea. Inteleg ca suntem plecati din tara, dar limba natala nu o putem nici renega si nici uita. Parerea mea! :)

Depinde cand ati intrerupt studiile. Luati legatura cu Conservatorio di Musica "Giuseppe Verdi" din Milano, tel. 02 762110.

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune accident in italia, polita asigurare rca din ro nykaelx nykaelx Am fost accidentat in Italia,accident cu daune doar materiale,de catre un cetatean Italian,am completat formularul de constatare amiabilă,eu având RCA ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani si as dori sa ma mut la iubitul meu !!!!! AnaMaria98 AnaMaria98 Am 16 ani si as dori sa ma mut la iubitul meu care are 22 pentru ca acasa nu mai suport tratametul pe care mil ofera parinti mei...mereu sunt agresata verbal ... (vezi toată discuția)
Pensie întreținere Iancu Ioana97 Iancu Ioana97 Buna ziua, eu am 21 de ani și sunt studenta, primesc o pensie de urmaș de la tatăl meu in urma decesului sau, in valoare de 640 lei. De ceva vreme nu ... (vezi toată discuția)