avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Somaj Italia (NASPI)
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Somaj Italia (NASPI)

Buna ziua.Daca sunt concediat pe motiv ca am depasit numarul de zile de concediu medical(6 luni intr-un an,sau 8 luni in doi ani)mai beneficiez de somaj (NASPI)? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: EUGEN PRICOPI , utilizator 19:47, 20 Octombrie 2017
Șomajul în Italia: când poți primi bani de la stat, dacă rămâi fără serviciu
italia.avocatnet.ro/content/...

sau

[ link extern ] /
Va multumesc pentru raspuns,citesc articolul de 2 luni,dar e neclar...Daca depasesc limita legala de concediu medical,si ma concediaza,primesc sau nu,indemnizatie de somaj?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in timpul somajului catallinaflorentina catallinaflorentina Mama mea era in somaj cand si-a rupt piciorul si a intrat in concediu medical (ianuarie 2011). A dus primul certificatul medical in termen de 24 ore de la ... (vezi toată discuția)
Somajul si maternitatea klara sandu klara sandu Buna ziua Reprezinta somajul perioada contributiva pentru concediul de crestere copil? Cu alte cuvinte, daca esti in somaj si ai un copil in aceasta ... (vezi toată discuția)
Sunt in ccc /firma suspendata/ al doilea bebe Diana2804 Diana2804 Sunt in CCC , pe 8 iulie anul acesta baiatul implineste 2 ani, iar bebe 2 va veni la jumatatea lunii august. Firma la care sunt eu angajata, din luna iunie ... (vezi toată discuția)