avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot sa il decad din drepturi pe tatal copilului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot sa il decad din drepturi pe tatal copilului meu?

Traiesc in concubinaj cu tatal fetitei mele.El a recunoscut-o pe fetita.dar as vrea sa stiu daca ma despart de el as putea sa il decad din drepturi si sa trec copilul pe numele meu?.mentionez ca el munceste si tot salariul il joaca la jocuri de noroc...ar fi un motiv bun pt a il decade din drepturi?eu sunt in concediu de crestere dar daca nu ma intorc la munca nu mai am niciun venit.nici fetita nu am cu cine sa o las si nu ma pot intoarce la munca.
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 19:40, 23 Octombrie 2017
Asa e, lipsirea copilului de intretinere si adictia la jocurile de noroc nu sunt motive, in schimb nerespectarea programului de vizitare e! Ce tara, ce legi !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o indrumare ? - violenta in familie alexandravoicu alexandravoicu Traiesc cu un barbat de 3ani ,avem si o fetita de 2 ani nu suntem casatoriti legitim si as vreau sa il decad din drepturile parintesti pt ca este beat aproape ... (vezi toată discuția)
Exercitarea autorității părintește exclusive Emiliano12 Emiliano12 Prin exercitarea autoritatii părintesti exclusive celalalt părinte își pierde dreptul de a avea contact cu copilul sau cind si cum dorește? (vezi toată discuția)
Decăderea unui parinte din drepturi parintesti Dmt10 Dmt10 Buna ziua. Am o fetiță de 11 luni născută în urma unei relații cu un bărbat de care m am despartit in urma cu 6 luni. Fetița este pe numele meu dar el ... (vezi toată discuția)