avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Infiintare cont la Trezorerie pentru o Intreprindere ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Infiintare cont la Trezorerie pentru o Intreprindere Individuala

Pot solicita infiintarea unui cont la Trezorerie pentru o I.I., in conditiile in care doresc sa particip la achizitiile publice de servicii organizate de institutiile publice si aceste institutii solicita sa fie un cont de Trezorerie pentru I.I.? Daca nu, cum as putea sa particip la aceste achizitii? este suficient doar contul deschis la o banca?

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala cont trezorerie. jhon73 jhon73 Buna seara, Daca poate cineva sa ma ajute si pe mine cu un raspuns la urmatoarea problema: \"am un II. si sunt in perspectiva de a ma inscrie in SEAP ca ... (vezi toată discuția)
Stornare marianapirvu marianapirvu se poate storna in contabilitatea de la administratia financiara? se poate storna in trezoreria statului? problema este ca am avut niste bani in cont si mi ... (vezi toată discuția)
Srl medicina de familie trezorerie sau banca tiberiu60 tiberiu60 SRL Medicina de familie in vederea incheierii contractului cu Casa judeteana de asigurari de sanatate este obligata sa deschida cont in trezorerie, cu toate ca ... (vezi toată discuția)