avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL Medicina de familie Trezorerie sau Banca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL Medicina de familie Trezorerie sau Banca

SRL Medicina de familie in vederea incheierii contractului cu Casa judeteana de asigurari de sanatate este obligata sa deschida cont in trezorerie, cu toate ca la infiintare a deschis un cont intr-o banca. Este legala aceasta impunere?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:17, 19 Aprilie 2016
Da. Acest lucru (conditionarea colaborarii de a avea cont deschis la o anumita banca) se face si in mediul privat. Se fac mai usor tranzactiile asa, avand aceeasi banca.
Institutiile Statului pot vira bani doar in cont de Trezorerie, dumneavoastra nu veti putea face plati din acel cont decat tot catre Stat, pentru a utiliza banii va fi nevoie sa ii transferati in contul deschis la Banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont trezorerie magureanu_laurentiu magureanu_laurentiu SRL poate face plati din contul de la trezorerie direct catre furnizori fara sa-i transfere in contul curent de la banca? (vezi toată discuția)
Incasare din trezorerie a unor bani virati de o primarie nigerart nigerart Primaria dintr-un alt judet imi vireaza o suma de bani, prin Trezorerie.Firma mea, SRL deschide cont in Trezoreria unde are sediul. Intrebarea mea este: Pot ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont. ce solutie am? Cristina Vasile Cristina Vasile O firma s-a pomenit cu poprire pe conturile din banca si trezorerie pentru suma de 29.000 lei neachitata la bugetul statului. In acest caz, dupa cum se stie, ... (vezi toată discuția)