avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1490 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca legala sau ilegala?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca legala sau ilegala?

Buna ziua!Am lucrat ca femeie de serviciu la un spital din capitala,am depus actele pentru contract dar el nu a ajuns la mine ca sa il semnez.Dupa o saptamana am fost concediata cu pretextul ca sunt grasa si ma misc lent,practic am lucrat fara contract.Si bani pe zilele lucrate nu i-am primit.Ce pot face in cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:26, 22 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti sesiza iTM-ul si/sau promova o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara theofilius theofilius la data de 01.10.2012 mi am dat demisia din functia de hidrolog la firma la care am lucrat pe motivul ca nu mi am luat salariul timp de 5 luni. vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! mă puteti ajuta cu niște informații pentru această ... Annonnim Annonnim Bună seara ! Mă puteti ajuta cu niște informații pentru această problemă ? Am lucrat timp de 3 săptămâni pentru o firma care nu mi-a făcut ... (vezi toată discuția)
Prima doar in acte Danut-a Danut-a Buna ziua, am lucrat la o societate comerciala unde am efectuat un serviciu de permanenta timp de o saptamana de la ora 18.00 pana la ora 09.00.Sambata si ... (vezi toată discuția)