avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1456 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara ! Mă puteti ajuta cu niște informații ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara ! Mă puteti ajuta cu niște informații pentru această ...

Bună seara !
Mă puteti ajuta cu niște informații pentru această problemă ?
Am lucrat timp de 3 săptămâni pentru o firma care nu mi-a făcut contract de munca , iar când m-am decis să plec din cauza aceasta , angajatorul a refuzat să îmi plătească salariul . Mai departe am făcut sesizare la ITM de unde am primit răspuns ca au găsit acte cum ca eu am lucrat acolo , dar doar pe o saptamana iar angajatul a fost sancționat . Ideea este ca eu încă nu mi-am recuperat banii . Ce se poate face in situația asta ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 27 Decembrie 2023
Puteti promova o actiune in instanta, la care sa atasati si raspunsul de la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariului- cum pot sa dau in judecata patronul? victoria0304 victoria0304 Buna ziua, Am o intrebare legata de neplata salariului. Sunt studenta si pe timpul vacantei de vara am decis sa ma angajez. M-am angajat din data de ... (vezi toată discuția)
Neplata drepturilor salariale dan_277 dan_277 Ma confrunt si eu cu neplata salariului. Am lucrat pe perioada deteriminata pe 3 luni iar in ultima luna cand le-am spus ca numai vreau sa lucrez la acea firma ... (vezi toată discuția)
Am lucrat câte o lună la două firme, dar la niciuna nu mi s-a făcut angajarea și nici nu mi-au plătit salariul. cum îl recuperez? sabadussimona sabadussimona Buna ziua. am lucrat la doua firme,cate o luna la fiecare,si denfiecare data am constatat ca nu mi s-a facut angajarea,si nu am primit nici salarul.Cum as ... (vezi toată discuția)