avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ipoteca pe imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ipoteca pe imobil

buna seara stimabili doamne si domni avocati!. in urma unei vanzari a unui imobil s a ajuns la un lung proces in instanta deoarece persoana care a cumparat nu a avut bani sa imi achite la expirarea precontractului de vanzare cumparare. am intentat proces si am castigat la judecatorie dar am pierdut la tribunal. persoana a apelat la un executor sa ma forteze sa i inapoiez avansul stipulat in precontract. am luat legatura cu executorul dar dumnealui a refuzat orice cooperare cu mine si zilele trecute a instalat ipoteca pe imobil pana la achitarea sumei plus cheltuielile. intrebarea mea: ce se mai poate face in acest caz deoarece executorul refuza orice cooperare si doreste ca eu sa achit suma toata?. e bine sa ma reprezinte un avocat la momentul acesta dificil pentru mine?. va multumesc!.astept un raspuns deoarece am mare nevoie de dvs.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:50, 23 Octombrie 2017
Pai, executorul nu are ce sa negocieze pentru ca nu este nici negociator si nici mediator, ci doar executor, asa incat din asta traieste, din executari. Daca considerati ca aveti nevoie de un avocat, atunci puteti apela la un avocat pentru ca legea va permite sa desemnati un avocat in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare promisiune vanzare-cumparare casa andabucur123 andabucur123 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu raspuns. In luna august 2015 am semnat o promisiune de vanzare-cumparare pentru o casa pe care voiam sa o achizitionez ... (vezi toată discuția)
Proprietar sau nu? traian11 traian11 Buna ziua! Am cumparat prin programul Prima Casa 4 un apartament de la un proprietar care la randul lui l-a cumparat de la o banca care a executat silit primul ... (vezi toată discuția)
Renuntare antecontract vanzare cumparare Razvan112 Razvan112 Buna ziua, Am facut un antecontract vanzare cumparare si doresc rezilierea acestuia. In antecontract sunt stipulate urmatoarele: \"In cazul in care ... (vezi toată discuția)