Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat 	
			 Anabella31 
	    	Utilizator

Anabella31 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 simplysurprising	                   

Va rog sa ma ajutati cu o informatie: parintii unui minore de 7 ani au divortat in 2013. Divortul a fost unul foarte dificil iar obtinerea semnaturii tatalui ... (vezi toată discuția)
	                    simplysurprising	                   

Va rog sa ma ajutati cu o informatie: parintii unui minore de 7 ani au divortat in 2013. Divortul a fost unul foarte dificil iar obtinerea semnaturii tatalui ... (vezi toată discuția)

luca_claudia72	                   

as vrea sa stiu cat de repede decurge un divort la notar cu minori, care sunt demersurile, daca sunt audiati copiii si daca trebuie sa fie de fata sotiii sau ... (vezi toată discuția)
	                    luca_claudia72	                   

as vrea sa stiu cat de repede decurge un divort la notar cu minori, care sunt demersurile, daca sunt audiati copiii si daca trebuie sa fie de fata sotiii sau ... (vezi toată discuția)

elena w	                   

Buna ziua am o intrebare . Pe 20 Mai am primul termen la divortul amiabil si nu stiu daca trebuie sa imi aduc si copilul la tribunal. Are 11 ani si stiu ca va ... (vezi toată discuția)
	                    elena w	                   

Buna ziua am o intrebare . Pe 20 Mai am primul termen la divortul amiabil si nu stiu daca trebuie sa imi aduc si copilul la tribunal. Are 11 ani si stiu ca va ... (vezi toată discuția)