avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cas si cass angajare pensionar militar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cas si cass angajare pensionar militar

buna seara.sunt pensionar militar si m-am angajat la o firma.am inteles ca angajatorul nu-mi va mai plati contributia cas deoarece sunt scutit conform L227/2015,art 141,lit.b si L223/2015,art.1.intrebarea numarul 1 ar fi :cum ramane cu cass.intebarea nr.2:in cazul in care doresc un stagiu de cotizare in sistemul public de pensii,pentru a beneficia peste,sa zicem,15 ani si de o pensie civila,care entitate imi va plati cas si cass ?

Alte discuții în legătură

Pensionarii mapn gabrieladragomirescu gabrieladragomirescu Pensionarii MAPN(militari) fac parte din sistemul public de pensii sau din sisteme proprii de pensii? Conform art.141 lit.b) din Codul fiscal - pensionarii ... (vezi toată discuția)
Cass la pensionarii militari gabrieladragomirescu gabrieladragomirescu Pensionarii MAPN(militari) fac parte din sistemul public de pensii sau din sisteme proprii de pensii? Conform art.141 lit.b) din Codul fiscal - pensionarii ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar militar cristian_sf1962 cristian_sf1962 Sunt pensionar militar in conformitate cu prevederile legii nr 223/2015, cu modificarile si completarile ulterioare. Pensia militara a fost determinata doar ... (vezi toată discuția)