avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Persoanele nerezidente plătesc CASS la dividendele ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Persoanele nerezidente plătesc CASS la dividendele obținute din România?

Buna ziua,am o firma in RO,iar din 2012 primesc dividende,din care am platit impozitul aferent.Sunt nerezident,cetatean german si am locul de munca in germania,unde sunt si angajat.
Intreberea mea este:daca trebui sa platesc pentru statul roman CASS daca obtin dividende sau numai impozit,va rog sa-mi lamuriti cu legea aferenta.Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: zaxxon , utilizator 13:56, 20 Ianuarie 2018
Dar cetatenii romani cu domiciliul permanent in strainatate si cu venit (sub forma de dividende) in tara trebuie sa plateasca contributii la CASS? Este vreo diferenta daca resedinta este in Elvetia (non UE)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat rezidenta fiscala crystyna2000 crystyna2000 majoritatea furnizorilor firmei la care lucrez sunt persoane juridice straine, unele activand pe teritoriul Romaniei trebuie sa le cer certificat de rezidenta ... (vezi toată discuția)
Consultanta si emitere factura fifi58 fifi58 Firma din Austria presteaza serv de consultanta si managment in Ro Beneficiar firma platitor de tva inreg in Romania .Consultanta are loc pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie prezentarea certificatului de rezidenta fiscala pentru achizitii de software online de la nerezidenti? Anca Negoescu Anca Negoescu Va contactez in legatura cu impozitul pe veniturile obtinute din Romania de catre nerezidenti, UE sau NON-UE. Societatea noastra achizitioneaza licente ... (vezi toată discuția)