avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ESTE LEGE PENTRU STUDII SUPERIOARE SA AI MINIM PE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ESTE LEGE PENTRU STUDII SUPERIOARE SA AI MINIM PE ECONOMIE DE 1200LEI?

VREAU SA STIU SI EU DACA ESTE LEGE CA SA TE PLATEASCA CU 1200 LEI DACA AI STUDII SUPERIOARE?AM INTELES CA 1200LEI E MINIM PE ECONOMIE CU STUDII SUPERIOARE
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:02, 10 Octombrie 2009
Imi cer scuze, cred ca nu am retinut ca sunteti in sistemul bugetar...
si imi puteti spune pt cei din sistemul bugetar?multumesc
Insituatia d-voastra. veti fi salarizata conform prevedrilor legale ce sabileste salarizarea personalului din invatamant, conform grilei de salarizare corespunzatoare postului pe care il ocupati.
Cu alte cuvinte, ocupati postul de invatatoare numai daca aveti studiile necesare ocuparii acestuia si veti fi salarizata in functie de aceste studii indiferent daca aveti studii superioare.
SORYN_MYHAELA a scris:

si imi puteti spune pt cei din sistemul bugetar?multumesc



ORDONANŢÃ nr.15 din 30 ianuarie 2008 privind creşterile salariale ce se vor acorda în anul 2008 personalului din învăţământ, cu modificarile si completarile ulterioare.
Concluzia: in sistemul bugetar (inclusiv in invatamant) sunt multe posturi pentru ocuparea carora se cer studii superioare care sunt platite cu mai putin de 1200 RON!!! Asta e, noi suntem "norocosii" cu locurile de munca asigurate pe viata (cum zicea cineva cu ocazia grevei din 5 oct#-o), asa ca trebuie sa ne multumim cu mai putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim brut studii superioare-va rog sa ma lamuriti cezarina19 cezarina19 Imi cer scuze, insa discutiile anterioare nu m-au ajutat sa inteleg exact situatia. De aceea, as dori un raspuns scurt, clar si concis, la urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Salariul brut absolvent inv sup 3 ani - zi m.monik m.monik Buna ziua, care este salariul brut pentru un absolvent de facultate (3 ani - cursuri zi)? Mi s-a spus ca nu se mai face diferentierea intre invatamant ... (vezi toată discuția)
Salarul - cfr Nicoleta Silvia Hulpus Nicoleta Silvia Hulpus Am vazut ceva salar minim de 700 lei in domeniul transporturi. Oare si CFR-ul se inscrie aici? Sau la ce se refera ... care transporturi....cunoaste cineva ... (vezi toată discuția)