avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident usor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident usor

Daca ai fost lovit in trafic iar tu nu ai nici un fel de vina , iar celalalt sofer nu recunoaste vina desii e vinovat 100%, cum e cel mai in regula sa procedeZi astfel cat sa fii despagubit ? care sunt pasii mai exact? (in cazul in care nu exista victime,si nu doresc sa fac amiabila deoarce poate schimba declaratia si nu mai sunt despagubit dupaia.) daca se poate un raspuns pas cu pas as fii recunoscator !
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
ContSters442557, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 21:58, 24 Octombrie 2017
Mergeți la politie în termenul legal de 24 de ore de la producerea accidentului. Vor stabili ei vinovatul si astfel asiguratorii nu vor mai avea nimic de comentat
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedează în cazul unui accident ușor, cu pagube materiale mici? ContSters442557 ContSters442557 In cazul in care sunt lovit in trafic si accidentul e unul usor cu pagube mici ,eu decid sa declar accidentul la politie stiu ca in 24 de ore. Am cateva ... (vezi toată discuția)
Amiabila. care e rostul ei dacă unul dintre șoferi se poate răzgândi? ContSters442557 ContSters442557 Am si eu o nelamurire rog un raspuns,multumesc. De exemplu: Esti lovit in trafic , faci amiabila. In amiabila oarecum reiese ca soferul celalalt e vinovat ... (vezi toată discuția)
Accident masina soferul nu se poate prezenta imediat la asigurator macosx macosx Am avut un accident usor duminica seara iar soferul masinii lovite de mine nu se poate prezenta acum la asigurator pretinzand ca este plecat din zona. ... (vezi toată discuția)