avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor conversie audio in text
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

conversie audio in text

Buna seara, dragi colegi! As vrea sa stiu daca vreunul dintre dvs a reusit sa foloseasca conversia audio in text, deoarece eu nu ma descurc. Am observat ca merge numai dupa dictare, nu si daca am o inregistrare audio. Sau cel putin eu nu ma pricep! Multumesc.
Rog admin sa redirectioneze subiectul acolo unde considera dansii, deoarece eu nu am gasit niciun subiect potrivit acestei discutii.
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
Cecilia Popa, Avocat
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 20:38, 26 Octombrie 2017
Dragon Dictation.
Voice Assistant
SI mi se pare ca in Word 2016 mai este...
Dar cred ca numai prin dictare
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
DenisRif, utilizator
Da...Cel mai eficient este VOICE RECOGNITION de pe Google Chrome.... Urmariti tutorialul de mai sus...L-am testat si merge aproape perfect trebuind sa mai faceti din cand in cand corecturi...
Daca nu va descurcati va ajut chiar si telefonic...
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2017
DenisRif, utilizator
Mulțumesc. Aveți dreptate, merge numai pentru dictare. Pe mine ma intereseaza un program care sa imi transforme inregistrarea audio, ce contine doua voci, in text. Am nevoie de asta pentru instanță.
Vă mulțumesc.
Incercati cu VOICE RECOGNITION de pe Google Chrome...Cred ca s-ar putea dar sa fie convorbirea mai lenta....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicatie inregistrare conversatii telefonice Ovidiu04 Ovidiu04 Buna ziua, As dori sa stiu daca in primul rand este legal inregistrarea unei conversatii telefonice. Am vazut ca sunt tot felu de aplicatii pentru telefoane ... (vezi toată discuția)
Pot da in judecata yahoo? Brigid Brigid Bun gasit. Am ajuns aici cautand pe internet informatii din care sa imi dau seama de temeiul legal de a da in judecata Yahoo. Iata despre ce este vorba. In ... (vezi toată discuția)
Frauda cartele prepay orange ContSters44992 ContSters44992 Daca s-a mai discutat acest subiect imi cer scuze. Problema se pune in felul urmator: eu sunt la curent cu aceste fraude stiu cum procedeaza baietii. Am primit ... (vezi toată discuția)