avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Marcare arbori din fanete
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Marcare arbori din fanete

Parintii mei detin o suprafata de teren pe care se afla cam 100 de arbori specia molid.Ei doresc sa vanda acea suprafata deoarece nu o mai pot lucra.Cel ce doreste sa cumpere terenul nu vrea sa dea nimic pe arbori in consecinta am facut cerere dew marcare la ocolul silvic care a marcat doar20 de arbori cam 20 de metri cubi motivand ca atat prevede legea ,stie cineva care este legislatia in vigoare si cum pot fi marcati toti?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)
Arborii unei paduri sunt considerati fructe? flaviusghita flaviusghita Daca am taiat cativa metri cubi de lemn dintr-un teren forestier, in calitate de posesor de buna credinta, proprietarul terenului poate cere contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Exploatare faneata andreipalcu andreipalcu buna seara. am o mare nelamurire... detin o proprietate privata intabulat, CF cu titlul de FANEATA este un teren de 4,5 HA pe care se afla de fapt padure in ... (vezi toată discuția)