avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare in clasa functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare in clasa functionar public

cum pot promova in clasa daca am terminat facultatea in 2006 si sunt angajata pe functia de referent si la data cand am terminat facultatea nu eream functionar public
a aparut og 105/ 06.10.2009 nu precizeaza ca trebuie sa fi functionar public cand termini facultatea
mai este cineva in situatia mea?
Cel mai recent răspuns: Cristina Pielmus , Avocat 20:06, 8 Octombrie 2009
Daca imi spuneti si in ce institutie lucrati, pe ce post ( ce atributii aveti in fisa postului) si ce facultate ati terminat, va pot ajuta, altfel...nu vreau sa spun prostii care nu va vor fi de folos.
am terminat 2 facultati si un ,master ma incadrez si cu fisa postului cu tot singura care nu imi da avizul este anfp , motivand ca am aceptat post de studii medii , si trebuie sa platesc , cariera functionarului public pentru noi cei care am acceptat asa ceva nu conteaza chiar daca avem experienta ,
o vad ca pe o discriminare
ordinul ANFP si legea se bat cap in cap ?
problema este cum o rezolv?

pot sa iau un aviz de la anfp tinand cont ca sunt din sistem sa trec pe o functie vacantata?
Este foarte legal raspunsul ANFP-ului.
La momentul angajarii aveati deja studii superioare si ati acceptat totusi sa ocupati o functie de studii medii.
Nu va incadrati in prevederea legala referitoare la transformarea postului urmare absolvirii unei institutii de invatamant superior.
Cum adica sa treceti pe o functie vacanta? Functiile publice vacante se ocupa numai prin concurs!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarilor publici corinastrenc corinastrenc Am o nelamurire! Daca poate cineva sa ma ajute: Am absolvit studii superioare, după aceea m-am incadrat in functia de referent , clasa III, grad asistent, ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa mihailivan mihailivan sunt functionar public incadrat in 2007 pe studii medii referent (nu au fost scoase la concurs posturi ptr studii superioare la acel concurs). am absolvit ... (vezi toată discuția)
Aviz nefavorabil anfp CAMO CAMO Buna ziua.Am o problema legata de promovarea in clasa a functionarilor publici.Sunt functionar public din anul 2001 la o primarie de comuna (referent,clasa ... (vezi toată discuția)