avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare pe SRL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare pe SRL

Buna ziua, sunt administrator unic la SRL, vreau sa stiu daca pot sa ma angajez cu 2 ore si daca ma angajez pot sa emit decizie unde eu sa fiu emitentul si eu sa fiu si numitul al acestei decizii?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:10, 25 Octombrie 2017
Puteti face asa ceva fara niciun impediment.
Multumesc frumos de raspuns, aveam ceva dubi atat timp cat mi-au spus ca eu ca si asiciat unic la srl nu pot sa ma angajez si mi-au spus ca trebe sa deleg ca si administrator pe alcineva care apoi o sa ma angajeze si o sa emita decizii in cadrul srl.
Art.196^1 alin.3 din Legea nr.31/1990: Asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societăţii cu răspundere limitată al cărui asociat unic este.

In speta, asociatul unic se poate angaja la propria societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatul unic al unui srl poate fi angajat cu contract de munca ? florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Un asociat unic al unui SRL se poate fi angajat cu contract de munca la acel SRL? Dar administratorul societatii ( altul decat asociatul unic) - ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ramonica_bubu ramonica_bubu Buna seara, As vrea sa stiu daca un SRL cu asociat unic care este si administrator poate fi si salariat. Parerile sunt impartite, dar as vrea o baza ... (vezi toată discuția)
Cumul de roluri în srl sandu-alex sandu-alex Bună ziua, Sunt implicat în obținerea unei finanțări printr-un program POSDRU, și am o nelămurire de natură juridică. Din discuțiile avute cu ... (vezi toată discuția)