avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Somaj - Disoccupazione
Discuție deschisă în Viata in Italia

Somaj - Disoccupazione

Daca beneficiez de disoccupatione si vreau sa ma angajez in Romania cu contract de munca,ce trebuie să fac?
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Buna dimineata!
Cum Italia si Romania au nu numai Conventia pentru evitarea dublei impuneri , dar si mijloace on line de verificare a persoanelor , daca nu vreti sa aveti probleme in Italia pentru restituirea drepturilor ce nu vi se cuvin, nu va angajati. Legea este la fel si Romania.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat rezidenta fiscala crystyna2000 crystyna2000 majoritatea furnizorilor firmei la care lucrez sunt persoane juridice straine, unele activand pe teritoriul Romaniei trebuie sa le cer certificat de rezidenta ... (vezi toată discuția)
Consultanta si emitere factura fifi58 fifi58 Firma din Austria presteaza serv de consultanta si managment in Ro Beneficiar firma platitor de tva inreg in Romania .Consultanta are loc pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Salariu strainatate ContSters360376 ContSters360376 Buna ziua, In primul rand vreau sa imi cer scuze in cazul in care nu am postat unde trebuie, insa am cautat un raspuns la intrebarea mea pe forum si nu ... (vezi toată discuția)