avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator si Casier grad de rudenie?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator si Casier grad de rudenie?

Este posibil ca un administrator si un casier sa lucreze in aceeasi asociatie de proprietari? Legatura dintre doua persoane este "indirecta" pot spune, nora, respectiv soacra. Care este legea care prevede acest fapt?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:50, 8 Noiembrie 2017
Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada restrictii pentru astfel de spete
Fiecare dintre persoane detine raport juridic separat,cu obligatii si raspunderi distincte
raspunderea o are administratorul; casierul doar ajuta administratorul. Nu va mai faceti atatea griji !
HG 1588 ART. 12 i) nu pot ocupa funcţii în comitetul executiv şi în comisia de cenzori membri având grade de rudenie, până la gradul al 4-lea inclusiv.
Si de ce dom' sacalul09 nu continuati informatia: administratorul si casierul nu fac parte nici din comitetul executiv si nici din comisia de cenzori. Daca ati crezut ca se subintelege, iata, sunt o multime de exemple care ne contrazic. Omu' nu intelege!
Vorba d-lui Dr. Virgil Dan Amza - Nu va mai faceti atatea griji !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul este membru in comitetul executiv, sotia este cenzor. Rusty Rusty Conform HG 1588/2007 \\"nu pot ocupa funcţii în comitetul executiv şi în comisia de cenzori membri având grade de rudenie, până la gradul al 4-lea ... (vezi toată discuția)
Cenzor asociatie de proprietari Praipan Praipan Buna ziua! Imi poate spune cineva daca exista vreo prevedere legislativa care spune ca un cenzor al unei asociatii nu trebuie sa fie in grad de rudenie ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati de functii in asociatiile de proprietari cryptomyself cryptomyself Singura incompatibilitate intre membrii organelor alese, prevazuta in mod expres de legislatia actuala in materie de asociatii de proprietari, este cea din ... (vezi toată discuția)