avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Daca nu ma prezint la procesul de partaj ,poate sa i se dea castig de cauza reclamantului ,respectiv fostei sotii, Locuiesc in Spania,
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 18:04, 28 Octombrie 2017
Atunci e complicat , nu va puteti descurca fara avocat, Va trebuie si martori, cerut expertize etc Chiar daca ati cumparat materiale cu cardul dvs fiind casatorit nu are relevanta.
toate cheltuielile pt. constructia casei nu are relevanta?
Cand esti casatorit se socoteste ca salariul, castigul sotilor e bun comun.Nu exista salariul meu si salariul tau, exista "salariile noastre". Dar puteti cere o cota mai mare de 50% din masa partajabila avand in vedere ca ati avut o contributie mai mare la realizarea bunurilor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de creanță la apartament pe numele fostei, cu rate achitate ... M.S.V. M.S.V. Drept de creanță la apt pe numele fostei, cu rate achitate din bugetul familiei in 10 ani de căsătorie. ... (vezi toată discuția)
Imobil ipotecat,obiect de partaj dupa recasatorire? tumi tumi buna ziua ,as vrea sa stiu daca apartamentul pe care l-am dobandit printrun credit ipotecar,incheiat pe numele meu, impreuna cu sotia din prima casatorie,si ... (vezi toată discuția)
Partajul unui apartament cumpărat prin prima casă înaintea căsătoriei: îl pot câștiga dacă fac dovada veniturilor din perioada căsătoriei? cosminache123 cosminache123 Buna ziua Am cumparat un ap prin programul prima casa, inaintea casatoriei, dupa aproximativ 2 ani am cunoscut pe fosta sotie cu care m-am si casatorit.In cei ... (vezi toată discuția)