avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cine plateste in caz de insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cine plateste in caz de insolventa

Dupa divortarea de la fosta mea sotie,am aflat ca de fapt eu sunt administratorul societatii care se afla in insolventa. Eu nu am semnat nici un act al societatii si nu am avut proprrietatea actelor societatii.Fosta mea sotie a fost administratorul faptic si ea a semnat toate actele financiare si contabila.In fata instantei fosta sotie a marturisit aces lucru.Intrebarea mea este,daca pot fi condamnat sa platesc solidar ,pentru pagubele create de fosta mea sotie ,Multumesc

Alte discuții în legătură

Transfer raspundere administrativa beatrice3108 beatrice3108 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat,o sugestie in urmatoarea situatie. Impreuna cu fostul meu sot,am avut o societate comerciala,a carei administrator ... (vezi toată discuția)
Contraventie itm silva7 silva7 Buna ziua. Am o preoblema as zice eu bizara. Am fost administratorul unei societati comerciale, care in prezent este in insolventa. In prezent am de plata, ca ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Ma aflu in proces cu fostul meu sot , de care sint divortata si am avut impreuna un bar , de dizolvare a firmei . Eu am dus documente si martori in ... (vezi toată discuția)