avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuinta sociala lămurire!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuinta sociala lămurire!

Buna seara!
Împreună cu soțul și fiica noastră ocupam un apartament (locuinta sociala) de 13 ani.
Părinții soțului meu doresc sa ne faca acte de proprietate pe o casă la tara aflată la 45 de km de orașul în care avem apartamentul.
Putem face aceste demersuri? Mentionez ca socrii mei sunt în vârstă si doresc sa lase lucrurile clare pt copiii lor.
La tara nu ne putem muta deoarece avem locuri de munca si copilul la scoala in oras.
Ce variante exista?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Locuinta sociala ContSters255499 ContSters255499 Buna ziua! Locuiesc impreuna cu sotul si fetita mea in varsta de 9 ani intr-un apartament - locuinta sociala de 8 ani. Parintii sotului meu au construit o ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare. Crystyana30 Crystyana30 Buna ziua, Speta este urmataorea: socrii vor sa treaca apartamentul pe numele sotului ( sotul mai are un frate), socrii cel mai probabil vor dori sa existe si ... (vezi toată discuția)
Divorț. Emal21 Emal21 Buna ziua. Sunt căsătorită de 10 ani . De mai bine de un an de zile duc tratative de separare de comun acord cu soțul meu. Avem 2 copii și mi s a părut ... (vezi toată discuția)