Sigur vei reusi.te felicit ptr efortul depus!!!Iti va fi rasplatit!
De cate ori ai parcurs materia?
Eu am terminat o odata materia...si am impresia ca nu stiu mare lucru...nu stiu de cate ori trebuie sa citesc ptr a fi sigura pe mine!
P.S. Eu ma pregatesc ptr barou-definitivi.Inca nu se stie data ex!
Ce bine suna sa mergi la examen cu materia stiuta..chiar daca nu poti fi sigur 100% de reusita pentru ca la examen intervin tot felul de variabile! Bravo si multa bafta!
Astazi am incercat sa repet succesiunile - macar teoria - si n-a mers chiar usor...Voua cum va e cu repetatul? Pentru mine a fost o zi grea - n-am reusit sa fac tot ce-as fi vrut....Voua cam cat timp va ia, de exemplu, sa repetati teoria la civil? Merge sa treceti prin civil intr-o zi?
scuza-ma evdochim_mariana2006...vroiam sa te intreb daca atunci cand ai dat a doua oara ai depus un efort suplimentar sau doar ai recapitulat ce invatasei inainte. Pt ca eu unul nu sunt sigur ca mai am timpul si rabdarea sa mai incerc a doua oara, cine stie a 3 a oara.
Altceva, cu ce te ocupi de zici ca ai avut timp sa inveti minim 6 ore pe zi.... ca eu unul #-o nu mai stiu cum sa fug de la birou, am ajuns sa citesc si la semafor :D
De fiecare data am depus un efort suplimentar, si am incercat sa invat si din alte carti, practic sa-mi completez pregatirea. Eu nu ma multumesc cu putin si sunt foarte ambitioasa. Asta este si motivul pentru care m-am prezentat la acest examen si a doua oara si ma prezint si a treia oara. Nimic nu este imposibil. Si voi face asta pana voi intra. Nu accept un refuz. Asta este singurul examen din viata mea pe care l-am dat de mai multe ori si nu l-am luat.
NU ACCEPT!!!!!!
La a doua intrebare, sunt consilier juridic la un grup de 7 societati, cu activitati foarte diferite si sunt si inspector resurse umane la aceleasi societati. Deci sunt foarte obosita cand vin acasa.
Dar, dupa ce ajung acasa, fac o pauza de 1 ora timp in care mananc, fac dus si dupa care la invatat, adica de pe la 19.30 pana tarziu in noapte....
Treburile casei inclusiv mancare etc le face sotul meu, care ma sprijina enorm. =D>
PS : NU RENUNT! IMI DORESC PREA MULT SA REUSESC, SI AM S-O FAC!
MULTA BAFTA SI TIE SI SPER CA MAI VORBIM !
frumos de cei care au timp sa invete, dar , asta e.... viata nu ofera conditii egale tuturor : eu ma trezsc la 4 in aproape fiecare zi si pana la 7 repet, dupa care de la 8-17, cat sunt la birou, poate mai am timp vreo 2-3 ore de repetat, dar nu intotdeauna. Cand ajung acasa e destum de greu sa imi fac timp : oboseala plus 2 copii , unul de 3 ani, celalalt de 4 si sotul .......
Asta e : dar si eu voi da acest examen de cate ori va trebui pana voi intra .
Spor la invatat .