avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie cu un cetatean polonez
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie cu un cetatean polonez

buna.as dori daca imi poate raspunde cineva,pt ca sincer nu prea inteleg.vreau sa ma casatoresc cu un cetatean polonez ,locuiesc in polonia,,,,daca am o sentinta de divort definitiva si irevocabila,tradusa binenteles si in poloneza ,e obligatoriu sa am si certificatul de celibat?sau de ce documente am nevoie mai exact. multumesc
Cel mai recent răspuns: grodziu80 , utilizator 20:29, 31 Octombrie 2017
Aveti nevoie de actul de identitate, certificatul dvs.de nastere, adeverinta de cutuma de la locul inregistrarii nasterii dvs.(are valabilitate doar 3 luni de la eliberare), sentinta de divort, adev. medicala, certif. nastere copil minor.
ok.multumesc frumos :) nu credeam ca o sa raspunda cineva....dar adeverinta medicala de unde se poate elibera?din polonia pt k in tara nu am medic sunt demult plecata si adeverinta de cutuma se elibereaza personal?trebuie sa merg neaparat eu sau poate altcineva sa o ceara ....de ex fratele meu? sau cum ar trebui sa procedez pt ca eu momentan nu pot sa ajung in tara....multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostila ,traducere legalizzare si supralegalizare grodziu80 grodziu80 Buna.as dori sa va intreb daca ma puteti lamuri cam ce am de facut pt k nu inteleg.vreau sa ma casatoresc in Polonia, cu un polonez.am mai fost casatorita in ... (vezi toată discuția)
Căsătorie cu un strain Hanna15 Hanna15 Buna dacă vreau sa ma căsătoresc cu un strain( pakistanez) ce acte are nevoie... dacă le traduce din urdu in engleză in țara lui și dacă poate cere la ... (vezi toată discuția)
Casatoria intre un cetatean roman si unu cetatean grec ce acte sunt necesare si care este valabilitatea acestor acte? sylvye sylvye Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)