avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apostila ,traducere legalizzare si supralegalizare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apostila ,traducere legalizzare si supralegalizare

Buna.as dori sa va intreb daca ma puteti lamuri cam ce am de facut pt k nu inteleg.vreau sa ma casatoresc in Polonia, cu un polonez.am mai fost casatorita in Romania,sunt divortata de 12 ani.in 29 Ian o sa plec in tara mai exact la Cluj unde va trebuie sa scot un duplicat dupa certificatul de casatorie pe care va fi mentionata desf.casatoriei anterioare.trebuie sa apostilez,traduc...legalizez....si supralegalizez....pot traduce in Romania? Va fi valabil in Polonia?nuinteleg exact ce trebuie sa fac.si adeverinta de celibat? Va rog daca puteti sa-mi explicati clar ce trebuie sa fac
Cel mai recent răspuns: grodziu80 , utilizator 00:41, 12 Ianuarie 2018
Prima data le traduceti la traducator apoi le pune apostila si le supralegalizaza un notar. Da, si in Romania
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2018
scg, utilizator
Buna seara
Va trebui sa aveti si sentinta de divort legalizata si apostilata.
O traduceti cu traducator autorizat si o legalizati si o supralegalizati!
Ok.multumesc mult.sentinta o am legalizzata ,dar nu si supralegalizez....o am si tradusa in limba poloneza si legalizzata...
Hotararea se apostileaza.Ulterior, se traduce , se legalizeaza traducerea si se supralegalizeaza de catre CAMERA NOTARILOR PUBLICI.

Hotararea civila trebuie sa fie legalizata, cu mentiunea definitiva, semnata de judecator si grefier.
Da..multumesc.am déjà hotararea definitiva si este semnata.vroiam sa va intreb :acea sentinta am traduso aici in polonia ,o pot legaliza in Romania,sau trebuie legalizzata in polonia?si supralegalizata ???

-Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să postați un nou mesaj. Mulțumesc-
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverință de celibat Alexandra Dumitru Alexandra Dumitru Adeverința de celibat necesita acea apostila de la Haga?? As vrea sa ma căsătoresc în Germania. (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean polonez grodziu80 grodziu80 buna.as dori daca imi poate raspunde cineva,pt ca sincer nu prea inteleg.vreau sa ma casatoresc cu un cetatean polonez ,locuiesc in polonia,,,,daca am o ... (vezi toată discuția)
Cum obtin recunoasterea sentintei de divort in germania? cuza voda cuza voda pentru casatoria in germania mi se cere un certificat de recunoastere internationala a sentintei de divort, o viza numita bruxelles II, de care nu stie nimeni ... (vezi toată discuția)